local_fire_department Destacados history Cronológico comment Comentados star Favoritos
#OFERTA 253221/12/2022 23:23:56

FAIRY OAK. LA HISTORIA PERDUDA (EJEMPLAR FIRMADO POR LA AUTORA) (edición en catalán) de ELISABETTA GNONE

0 comment
Imagen de FAIRY OAK. LA HISTORIA PERDUDA (EJEMPLAR FIRMADO POR LA AUTORA)
(edición en catalán) de ELISABETTA GNONE
16,05€ 16,90€  
Ofertas Casadellibro
Categoría: Sin categoría |
Tienda: Casa del libro

Descripción de la oferta

Resumen de FAIRY OAK. LA HISTORIA PERDUDA (EJEMPLAR FIRMADO POR LA AUTORA)
Reserva un exemplar signat per l'autora, tenim 50, només se l'emportaran els més ràpids! (Unitats limitades. Promoció vàlida fins a exhaurir existències).
Amb motiu del 15è aniversari de la sèrie, una nova història ens retorna a Fairy Oak Les arrels dels pobles són com les arrels dels arbres: consoliden el terreny per a les generacions futures. I cada història perduda o oblidada pot contenir moltes veritats. Ha passat el temps i a Fairy Oak han canviat moltes coses. És fàcil caure en la nostàlgia quan es miren velles fotografies prenent el te i recordant vells amics i grans aventures. Però quan els records arriben a l’any de la balena, els cors tornen a bategar de pressa i les cares tornen a somriure. Quin any, aquell! Tot va començar amb una classe d’història, va continuar amb una llegenda i es va complicar quan tots els alumnes de l’honorable escola Horace McCrips van haver de fer l’arbre genealògic de la seva família. La Vainilla i la Pervinca, amb els seus amics de sempre, segueixen el rastre d’una història perduda i dels antics protagonistes. I mentre la seva mirada ens retorna a la meravellosa vall de Pratverd, es refermen velles amistats, en neixen d’altres, sorgeixen nous amors i es revelen somnis que es fan realitat.

Comprar FAIRY OAK. LA HISTORIA PERDUDA (EJEMPLAR FIRMADO POR LA AUTORA) (edición en catalán) de ELISABETTA GNONE

Oferta válida a fecha 21/12/2022 23:23:56, ahora podría ya no estar disponible. Buscochollos.es puede obtener comisiones de las ventas. Así es como financiamos la web :)
elisabetta gnone fairy oak
fairy oak
elisabetta gnone
historia perduda
ejemplar firmado
autora
edición
catalán

Comentarios