local_fire_department Destacados history Cronológico comment Comentados star Favoritos
#OFERTA 381026/12/2022 23:33:20

EL CLUB DELS ESTRANYS (edición en catalán) de JORDI SIERRA I FABRA

0 comment
Imagen de EL CLUB DELS ESTRANYS
(edición en catalán) de JORDI SIERRA I FABRA
8,74€ 9,20€  
Ofertas Casadellibro
Categoría: Sin categoría |
Tienda: Casa del libro

Descripción de la oferta

Resumen de EL CLUB DELS ESTRANYS
En realitat tots som estranys, perquè tots som diferents. Cadascú és com és.
L'Hug és tartamut i en Bernat, dislèxic. El perdonavides de la classe els fa la vida impossible perquè els veu diferents dels altres. Per això, els dos amics decideixen fundar un club, per sentir-se menys sols i més segurs. Quina sorpresa tindran quan descobreixen que no són els únics que volen formar part d'aquest club!Ser diferent dels altres, ser estrany, és normal. Cadascú és com és. Per això, el més important és aprendre a riure's d'un mateix.
L'Hug ha de patir les burles dels abusananos de la classe, com en Vicenç, que el burxen a ell i a en Bernat, que és dislèxic. Per això decideix fundar un club, el Club dels Estranys. Altres nens i nenes que se senten discriminats també s'afegeixen al club, per ajudar-se entre ells i enfrontar-se als que els fan la vida impossible. Aquesta unió, i la visita d'un escriptor tartamut, ajuden l'Hug a començar a superar la situació. En Vicenç se sent desplaçat i finalment demana perdó i també es fa membre del club. En realitat tots som estranys, perquè tots som diferents.

Comprar EL CLUB DELS ESTRANYS (edición en catalán) de JORDI SIERRA I FABRA

Oferta válida a fecha 26/12/2022 23:33:20, ahora podría ya no estar disponible. Buscochollos.es puede obtener comisiones de las ventas. Así es como financiamos la web :)
club dels estranys
jordi sierra
edición
catalán
fabra

Comentarios