local_fire_department Destacados history Cronológico comment Comentados star Favoritos
#OFERTA 182621/12/2022 23:23:20

L AMULET PERDUT (AMANDA BLACK 2) (edición en catalán) de JUAN GOMEZ JURADO

0 comment
Imagen de L AMULET PERDUT (AMANDA BLACK 2)
(edición en catalán) de JUAN GOMEZ JURADO
14,20€ 14,95€  
Ofertas Casadellibro
Categoría: Sin categoría |
Tienda: Casa del libro

Descripción de la oferta

Resumen de L AMULET PERDUT (AMANDA BLACK 2)
Encara no coneixes l'Amanda Black? No et perdis la segona entrega de la nova serie per nens de Juan Gómez-Jurado i Bárbara Montes que està arrasant. Aventures repletes de misteri, acció trepidat i un ritme frenetic. Lord Thomas, tota una institució a la ciutat, reclama als Black que li retornin un amulet familiar, un braçalet que els van robar anys enrere pel be de tots. Tanmateix, l'amulet ja no es troba en mans de la família de lladres. Quan la tieta Paula confessa a l'Amanda que la seva besàvia va regalar el braçalet fa anys, elaboren un pla intricadíssim per recuperar la joia. L'Amanda i l'Eric seguiran la pista del braçalet fins a una mansió encantada, i mentrestant la tieta Paula s'embarcarà en un perillós viatge amb lord Thomas per evitar que el lord descobreixi la veritat. Aconseguirà protegir l'honor de la família Black, l'Amanda? Ressenya:
"A medio camino entre la novela negra y la de aventuras, y cargada de un fi no sentido del humor, se lee con el vertigo y la necesidad de saber más que imponen los thrillers. La adicción lectora está asegurada."
Adrián Cordellat, El País

Comprar L AMULET PERDUT (AMANDA BLACK 2) (edición en catalán) de JUAN GOMEZ JURADO

Oferta válida a fecha 21/12/2022 23:23:20, ahora podría ya no estar disponible. Buscochollos.es puede obtener comisiones de las ventas. Así es como financiamos la web :)
juan gomez jurado
amulet perdut
amanda black 2
edición
catalán

Comentarios