local_fire_department Destacados history Cronológico comment Comentados star Favoritos
#OFERTA 150821/12/2022 23:23:05

LA ISADORA MOON I LA SIRENA MAGICA (GRANS HISTORIES DE LA ISADORA MOON 5) (edición en catalán) de HARRIET MUNCASTER

0 comment
Imagen de LA ISADORA MOON I LA SIRENA MAGICA (GRANS HISTORIES DE LA ISADORA MOON 5)
(edición en catalán) de HARRIET MUNCASTER
14,20€ 14,95€  
Ofertas Casadellibro
Categoría: Sin categoría |
Tienda: Casa del libro

Descripción de la oferta

Resumen de LA ISADORA MOON I LA SIRENA MAGICA (GRANS HISTORIES DE LA ISADORA MOON 5)
Meitat fada, meitat vampir, i totalment única! El nou llibre de la Isadora Moon, amb activitats i acabats especials! Isadora Moon es especial perque es diferent. La seva mare es una fada, el seu pare es un vampir i ella te una miqueta de tots dos. A la Isadora li fa molta il·lusió anar a una festa de pijames amb les seves amigues sirenes. Allà coneix la Maragda, una sirena que no sembla gaire contenta de ser-hi. Que li passa, a la Maragda? De ben segur que una aventura submarina es la millor manera de fer amigues! Gaudeix de la lectura amb les encantadores i divertides aventures de la Isadora Moon, ideals per a lectors a partir de 7 anys que volen flors i purpurina, pero als quals tambe agrada el món misteriós dels vampirs. A mes, en aquest volum de la col·lecció "Grans aventures de la Isadora Moon" trobaràs el contingut extra: - Activitats d'allo mes divertides! - Noves manualitats màgiques!

Comprar LA ISADORA MOON I LA SIRENA MAGICA (GRANS HISTORIES DE LA ISADORA MOON 5) (edición en catalán) de HARRIET MUNCASTER

Oferta válida a fecha 21/12/2022 23:23:05, ahora podría ya no estar disponible. Buscochollos.es puede obtener comisiones de las ventas. Así es como financiamos la web :)
isadora moon
sirena magica
grans histories
isadora moon 5
harriet muncaster
edición
catalán

Comentarios