local_fire_department Destacados history Cronológico comment Comentados star Favoritos
#OFERTA 193821/12/2022 23:23:26

RESOL EL MISTERI! 1. EL SECRET DE LA MANSIÓ (edición en catalán) de LAUREN MAGAZINER

0 comment
Imagen de RESOL EL MISTERI! 1. EL SECRET DE LA MANSIÓ
(edición en catalán) de LAUREN MAGAZINER
13,30€ 14,00€  
Ofertas Casadellibro
Categoría: Sin categoría |
Tienda: Casa del libro

Descripción de la oferta

Resumen de RESOL EL MISTERI! 1. EL SECRET DE LA MANSIÓ
TU DECIDEIXES QUINS SOSPITOSOS CAL INTERROGAR, QUINES PREGUNTES VOLS FER I QUINES PISTES S'HAN DE SEGUIR! T'ATREVEIXES A CONVERTIR-TE EN DETECTIU? Algú vol arrambar amb el tresor amagat d'una milionària excentrica, pero la recerca del culpable s'embolica amb tota mena d'endevinalles, enigmes, secrets foscos i una bona pila de decisions difícils. Per acabar-ho d'adobar, el responsable d'investigar els fets es el Carlos, que mai ha resolt cap misteri, de manera que necessitarà un cop de mà per al seu primer cas. Podràs ajudar-los a ell i els seus amics a descobrir el culpable, trobar el tresor i salvar l'agencia de detectius de la mare del Carlos? Crítiques:
"El format interactiu afegeix un extra de diversió perque ofereix als lectors diferents opcions, com ara escollir els sospitosos que es vol interrogar, les proves que cal examinar i les pistes pistes que s'han de seguir. Un divertiment que atraurà els fans dels misteris carregats d'humor".
School Library Journal

Comprar RESOL EL MISTERI! 1. EL SECRET DE LA MANSIÓ (edición en catalán) de LAUREN MAGAZINER

Oferta válida a fecha 21/12/2022 23:23:26, ahora podría ya no estar disponible. Buscochollos.es puede obtener comisiones de las ventas. Así es como financiamos la web :)
lauren magaziner resol
lauren magaziner
resol
misteri
secret
mansió
edición
catalán

Comentarios